Szeretné kipróbálni? Kérje ingyenes termékmintáinkat!


UF-UFII

Az UF UFII implantátum

A legkorszerűbb felületkezelés és a jól átgondolt, menetkialakítás legújabb vívmánya. Az új felület HSA ( hybrid sandblast acid etch) két különböző felületi finomsággal rendelkezik, igazodva a csont szerkezetéhez. Az így kialakított cervicalis harmad (Ra 0.5~1.0㎛) előnye hogy csökkenti a periimpantitis kialakulásának esélyét és a csontveszteség is kisebb. Az appicalis két harmad, az ideális Ra (Ra 2.0~2.5㎛) révén nemcsak az implantátum gyors osseointegrációját segíti, hanem hosszú távú stabilitást is biztosit.

Az UF jelölésű implantátumok általánosan használhatók, mig az UF2 implantátumok - célszerű formájuknak megfelelően - döntően közvetlenül a fog eltávolításokat követően, azonnali terhelés esetében, illetve nagyon puha es kevés csont mennyiség esetén javalltak. A rendszer további előnye az univerzális sebészeti tálca, valamint, hogy a két implantátum kiegészítői, felépítményei kompatibilisek egymással.

Az UF Implant családnak csak egy önmetsző menete van, nagyobb réssel a menetek között, és eltérő menetmélységgel, ezzel gyorsítva a behelyezést, nem rendelkezik mikro menettel ezáltal nincs túlmelegedés a betekeréskor.

A nyitott meneteknek és a formának köszönhetően minimális ellenállással tekerhető be, valamint szükség esetén mélyebbre helyezhető fúrás nélkül. Az új formának, ill. az új felületnek köszönhetően a gyógyulási idő szemben a tapasztalatokkal az eddigi 12-16 hétről 8-10 hétre rövidül.

Sikerességi arányunk kiemelkedő 98,9% ! Köszönhető a kiváló primerstabilitásnak, a gyors osszeoitegációnak, és a hosszú távú stabilitásnak.

A kapcsolat implant és felépítmény között:

A 11 ° Morse kúp, valamint az implantátum és felépítmény azonos anyaga, mely hidegsajtolással kapcsolódik egymáshoz
(a megfelelő nyomaték elérésekor) biztosítja a hermetikus záródást. Ezen záródás valamint a megfelelő terhelés elosztás garantálja a minimális csontveszteséget és a hosszú távú stabilitást.